Lavoisier S.A.S.
14 rue de Provigny
94236 Cachan cedex
FRANCE

Heures d'ouverture 08h30-12h30/13h30-17h30
Tél.: +33 (0)1 47 40 67 00
Fax: +33 (0)1 47 40 67 02

logo panier0 article  |

 Frais de port 0,01€*
 Exclusivité web

Exclusivité web : à partir de 39 euros d'achat, frais de port à 1 centime pour les expéditions vers la France métropolitaine, la Suisse et l'UE en Colissimo
Guide de poche de mycologie officinale Structures en béton armé (2° Éd.) Ravageurs et auxiliaires SMG éditions : Les derniers ouvrages parus Froissartage. Grand jeu dans la nature Jardins de pluie. Une dimension écologique et paysagère de l'aménagement Dictionnaire Vidal 2017 (93° Éd.) Collection Santé et sécurité au travail en 6 volumes Maîtrise de l'énergie dans l'industrie mécanique La vigne : volume 1 : maladies fongiques Le manuel Merck (5e Éd.) L'arbre : Au-delà des idées reçues + Le jeu des 22 arbres

Nos derniers ouvrages en Cultures


Téléchargement ONIX
> Accédez à toutes nos parutions en Cultures

Couverture de l'ouvrage The World Wheat Book

Éditions Lavoisier9782743020910279,00 €Ajouter au panier
278,99 €PDF

The World Wheat Book
A History of Wheat Breeding, volume 3

It is fifteen years since Volume 1 of The World Wheat Book was completed and five years since Volume 2 was published. The intervening years have seen many changes in the world economy...
En savoir plus...

Couverture de l'ouvrage Productions fourragères

Éditions Lavoisier978274302081139,00 €Ajouter au panier
39,00 €PDF

Productions fourragères
Coll. Agriculture d'Aujourd'hui

Les fourrages sont produits pour répondre, en quantité et en qualité, aux besoins alimentaires des animaux d’élevage herbivores. Le choix de la production varie...
En savoir plus...


Couverture de l'ouvrage Le champignon

Institut pour le Développement Forestier97829165253037,00 €Ajouter au panier

Le champignon
Allié de l'arbre et de la forêt

Peu le savent mais sans les champignons et les liaisons intimes qui les relient aux arbres, la forêt ne serait pas ce qu'elle est. Ce petit guide l'expose de manière simple...
En savoir plus...

Couverture de l'ouvrage The World Wheat Book

Éditions Lavoisier9782743011024259,00 €Ajouter au panier
259,00 €PDF

The World Wheat Book
A History of Wheat Breeding, volume 2

It is ten years since Volume 1 of The World Wheat Book was completed and the intervening years have seen many changes in the world economy, in agriculture in the countries where wheat is...
En savoir plus...


Couverture de l'ouvrage Sustainable potato production. Guidelines for developing countries

FAO978925106409244,32 €Ajouter au panier

Sustainable potato production. Guidelines for developing countries

During the International Year of the Potato, celebrated in 2008, FAO and the International Potato Center helped forge partnerships worldwide to address critical aspects of sustainable potato...
En savoir plus...

Couverture de l'ouvrage Indigenous peoples'food systems: the many dimensions of culture, diversity and environment for nutrition and health

FAO978925106071191,15 €Ajouter au panier

Indigenous peoples'food systems: the many dimensions of culture, diversity and environment for nutrition and health

Today, globalization and homogenization have replaced local food cultures. The 12 case studies presented in this book show the wealth of knowledge in indigenous communities in diverse ecosystems...
En savoir plus...


Couverture de l'ouvrage Wild edible fungi

FAO978925105157326,59 €Ajouter au panier

Wild edible fungi
A global overview of their use and importance to people

Non-wood Forest Products Series, Vol. 17

Wild edible fungi are an important group of non-wood forest products: they are used as both food and medicine and provide income to many forest users and traders. This publication reviews the...
En savoir plus...

Couverture de l'ouvrage Quality in lucerne and medics for animal production / Qualité de la luzerne et des medics pour la production animale (options méditerranéennes Série A N° 45)

CIHEAM978285352228145,73 €Ajouter au panier

Quality in lucerne and medics for animal production / Qualité de la luzerne et des medics pour la production animale (options méditerranéennes Série A N° 45)

This publication presents the Proceedings of the XIV Eucarpia Medicago spp. Group Meeting, held in Zaragoza and Lleida (Spain) from 12-15 September 2001. The meeting covers all aspects of the...
En savoir plus...


Couverture de l'ouvrage Durum wheat improvement in the mediterranean region: new challenges.L'amélioration du blé dur dans la région... (options méditerranéennes Série A N°40)

CIHEAM978285352212099,09 €Ajouter au panier

Durum wheat improvement in the mediterranean region: new challenges.L'amélioration du blé dur dans la région... (options méditerranéennes Série A N°40)

Durum wheat is a crop of great importance and longstanding tradition in the Mediterranean area, where approximately 90% of the world crop area of this species is concentrated. Almost all of its...
En savoir plus...

Couverture de l'ouvrage Evaluation of the nutritive value of mediterranean roughages (Options méditerranéennes Série B N°18 1999)

CIHEAM978285352198713,72 €Ajouter au panier

Evaluation of the nutritive value of mediterranean roughages (Options méditerranéennes Série B N°18 1999)

This publication presents results of a research, funded by a European Union contract, that was carried out by seven laboratories from six European countries. This work placed special emphasis on...
En savoir plus...


Couverture de l'ouvrage Future of water management for rice in mediterranean climate areas (cahiers options méditerranéennes volume 40)

978284107421118,29 €Ajouter au panier

Future of water management for rice in mediterranean climate areas (cahiers options méditerranéennes volume 40)

This document accounts for the seminar held at the Rice Research and Training Center of Sakha, in Egypt, in 1998. It has been organized around the theme of "Future of water management for rice in...
En savoir plus...

Couverture de l'ouvrage Feed manufacturing in the mediterranean region : recent advances in research and technology (Cahiers Options Méditerranéennes Vol.37 1999)

978284107314650,31 €Ajouter au panier

Feed manufacturing in the mediterranean region : recent advances in research and technology (Cahiers Options Méditerranéennes Vol.37 1999)

This publication includes the proceedings of the 2nd conference-show of Mixed-Feed Manufacturers of the Mediterranean and of the workshop on Feed Manufacturing in Aquaculture, organized...
En savoir plus...



Couverture de l'ouvrage Rice in human nutrition

FAO978925103149039,25 €Ajouter au panier

Rice in human nutrition

An overview of the nutritional aspects of rice, including structure, quality, chemical composition and nutritional value. The characteristics that influence consumption and trade are covered, as...
En savoir plus...

Couverture de l'ouvrage New trends in barley quality for malting and feeding (Série A/20)

978287777323222,87 €Ajouter au panier

New trends in barley quality for malting and feeding (Série A/20)

Advances in barley quality - Experiences and perspectives. Ultrastructure of endosperm and quality. Cytochemical study of intact and processed barley grain. Breeding barley for malting and feeding...
En savoir plus...


Couverture de l'ouvrage Produire des céréales à paille

Éditions Lavoisier978285206529134,00 €Ajouter au panier
34,00 €PDF

Produire des céréales à paille
Coll. Agriculture d'Aujourd'hui

Loin de limiter leurs propos à la seule production de céréales, les auteurs vont au cœur de l'actualité agricole en traitant de l'ensemble des volets de cette filière : systèmes...
En savoir plus...


Couverture de l'ouvrage Les fourrages et l'éleveur

Éditions Lavoisier978285206434839,00 €Ajouter au panier

Les fourrages et l'éleveur
Coll. Agriculture d'Aujourd'hui

La production fourragère en France - Diversité des productions fourragères. Évolution des productions fourragères. Situation actuelle. Notion de système fourrager. La nécessité d'une...
En savoir plus...


> Accédez à toutes nos parutions en Cultures