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Recherche sur le thème Poissons, crustacés, coquillages, algues :
Nous trouvons 18 ouvrages correspondant à Poissons, crustacés, coquillages, algues
This book explores current trends in seafood science and examines various related topics including isolation aspects and different methodologies involved in seafood production. It provides...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Les bivalves d'eau douce (dont font partie aussi les moules) faisaient autrefois partie du paysage, bien connus des pêcheurs et des enfants qui fréquentaient nos rivières ? et qui les fréquentent...
La pêche à pied fait depuis toujours partie intégrante de la vie des populations littorales. Les histoires de ses diverses pratiques, de l'évolution de ses techniques, de son rôle sociologique...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 3 jours).
08-2016 —
Imprimé à la demande —
597 p. —
15.5x23.5 cm —
The seafood processing industry produces a large amount of by-products that usually consist of bioactive materials such as proteins, enzymes, fatty acids, and biopolymers. These by-products are...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Fish and seafood are highly perishable, and must be preserved immediately after being caught or harvested. It is very important both to preserving its quality and to ensure that it does not pose...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Shelf life, a term recognised in EU/UK food legislation, may be defined as the period of time for which a food product will remain safe and fit for use, provided that it is kept in defined storage...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
This book explores current trends in seafood science and examines various related topics including isolation aspects and different methodologies involved in seafood production. It provides...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
The seafood processing industry produces a large amount of by-products that usually consist of bioactive materials such as proteins, enzymes, fatty acids, and biopolymers. These by-products are...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Part of the new IFST Advances in Food Science Series, Seafood Processing: Technology, Quality and Safety covers the whole range of current processes which are applied to seafood, as well as...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 14 jours).
Originating in Japan in the twelfth century, surimi is refined fish myofibrillar proteins produced through various processes. The development of the surimi product crabstick in Japan in the 1970s...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
High-pressure processing can produce high-quality extended-shelf-life foods that exhibit characteristics of fresh products. This book provides concise information on high pressure processing and...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 13 jours).
Le Code d'usages pour les poissons et les produits de la pêche s'adresse à tous les professionnels de la manipulation, la production, l'entreposage, la distribution, l'exportation, l'importation...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Vibrio parahaemolyticus are common causes of diarrhoeal disease worldwide. These marine micro-organisms, native in estuarine waters globally, concentrate in the gut of filter-feeding molluscan...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
These guidelines are of a voluntary nature. They are applicable to ecolabelling schemes that are designed to certify and promote labels for products from well-managed marine capture fisheries and...
Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
Le présent document est une mise au point des aspects économiques, techniques et hygiéniques de l'élaboration des semi-conserves d'anchois. Il compile et analyse les études qui ont été réalisées...
A basic introduction to the public health problems that can be associated with shellfish consumption, this document provides guidance to the bivalve industry on how to plan, construct and operate...
The production of surimi using various resources has continued to grow every year and new technology of isolating functional fish proteins, which provides a yield of theoretically achievable...