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Recherche sur le thème Nouveaux produits alimentaires :

Nous trouvons 23 ouvrages correspondant à Nouveaux produits alimentaires

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  1. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    11-2011160 p.
    ISBN : 9789251070048 fao
    This document contains food additive specifications monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-fourth meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 49,38 € Ajouter au panierAjouter au panier
  2. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    06-2011152 p.21x29.7 cm
    ISBN : 9789251066621 fao
    This document contains food additive specifications. monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-third meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 49,38 € Ajouter au panierAjouter au panier
  3. Langue : Anglais, Français, Espagnol, Chinois
    02-2010CD
    ISBN : 9789250063645 FAO
    The "Codex General Standard for Food Additives" sets forth the conditions under which permitted food additives may be used in all foods. This database provides, in a searchable format, all the...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
  4. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    10-2009122 p.21x29.5 cm
    ISBN : 9789251063354 fao
    This document contains food additive specifications monographs, analytical methods and other information, prepared at the seventy-first meetings of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 35,45 € Ajouter au panierAjouter au panier
  5. Couverture de l'ouvrage Additifs et auxiliaires de fabrication dans les industries agroalimentaires
    Langue : Français
    07-2009736 p.15.5x24 cm
    ISBN : 9782743023706 lavoisier edition
    Les exigences de la vie moderne et son cortège de produits pratiques, bons, sains, sûrs, bon marché... ne peuvent être satisfaites sans l'utilisation d'additifs. L'intensification de l'usage des...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 179,00 € Ajouter au panierAjouter au panier
  6. Langue : Anglais
    12-2008152 p.
    ISBN : 9789251060650 fao
    These specifications provide information on the identity and purity of food additives used directly in foods or in food production. The main objectives are to identify the food additives that have...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 36,72 € Ajouter au panierAjouter au panier
  7. Langue : Anglais
    03-2008170 p.
    ISBN : 9789251058664 fao
    These specifications provide information on the identity and purity of food additives used directly in foods or in food production. Their main objectives are to identify the food additive that has...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 32,92 € Ajouter au panierAjouter au panier
  8. Couverture de l'ouvrage General standard for food additives. GFSA 2007
    Langue : Anglais, Français, Espagnol
    01-2008CD
    ISBN : 9789250058474 FAO
    GSFA on CD-ROM provides users with a simple tool to access rapidly current information contained in the Codex General Standard for Food Additives (GSFA). Its powerful but simple search engine...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
  9. Couverture de l'ouvrage Combined compendium of food additive specification. Joint FAO/WHO expert committee on food additives. All specifications...Vol.4 : analytical methods
    Langue : Anglais
    12-2006336 p.21x30 cm
    ISBN : 9789251055694 fao
    Volume 4. Analytical methods, test procedures and laboratory solutions used by and referenced in the food additive specifications. This document is one of four volumes comprising the combined food...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 44,32 € Ajouter au panierAjouter au panier
  10. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    11-200698 p.21x30 cm
    ISBN : 9789251055595 fao
    This document contains food additive specifications monographs, analytical methods and other information, prepared at the sixty-seventh meeting of the Joint FAO/WHO Committee on Food Additives...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 22,79 € Ajouter au panierAjouter au panier
  11. Couverture de l'ouvrage Combined compendium of food additive specifications. Joint FAO/WHO expert committee on food additives. All specifications monographs, food additives A-D
    Langue : Anglais
    06-2006510 p.21x30 cm
    ISBN : 9789251053928 fao
    This document is one of four volumes comprising the combined food additive specifications prepared by the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) during sixty-five meetings held...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 54,44 € Ajouter au panierAjouter au panier
  12. Couverture de l'ouvrage Combined compendium of food additives specifications. Joint FAO/WHO expert committee on food additives. All specifications monographs, Food additives E-O
    Langue : Anglais
    06-2006462 p.21x30 cm
    ISBN : 9789251053935 fao
    This document is one of four volumes comprising the combined food additive specifications prepared by the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) during sixty-five meetings held...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 54,44 € Ajouter au panierAjouter au panier
  13. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    06-200596 p.21x29 cm
    ISBN : 9789251053553 fao
    This document is one of three publications prepared by the sixty-fifth session of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA), held in Geneva, Switzerland, in June 2005. This...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 22,79 € Ajouter au panierAjouter au panier
  14. Couverture de l'ouvrage Combined compendium of food additive specifications. Joint FAO/WHO expert committee on food additives. All specifications monographs, food additives P-Z
    Langue : Anglais
    06-2005648 p.21x30 cm
    ISBN : 9789251053942 fao
    This document is one of four volumes comprising the combined food additive specifications prepared by the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) during sixty-five meetings held...
    Disponible chez l'éditeur (délai d'approvisionnement : 15 jours).
    Broché 65,83 € Ajouter au panierAjouter au panier
  15. Couverture de l'ouvrage Plantes aromatiques
    Auteurs : TEUSCHER Eberhard, ANTON Robert, LOBSTEIN Annelise
    Langue : Français
    04-2005544 p.27.5x24.5 cm
    ISBN : 9782743007201 lavoisier edition
    Les épices ont pour dessein de stimuler l'appétit et d'apporter de multiples sensations dans les registres olfactif et gustatif, en transformant les mets les plus neutres en un véritable régal...
    En stock : expédition en 24h !
    Relié 305,00 € Ajouter au panierAjouter au panier
  16. Couverture de l'ouvrage Compendium of food additive specifications
    Langue : Anglais
    06-2004130 p.
    ISBN : 9789251052464 fao
    This document is one of three publications prepared by the sixty-third session of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA), held in Geneva, Switzerland, in June 2004, and...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 26,59 € Ajouter au panierAjouter au panier
  17. Couverture de l'ouvrage Les acides gras oméga-3: synthèse des connaissances actuelles
    Auteur : DACOSTA Yves
    Langue : Français
    03-2004310 p.21x29.7 cm
    ISBN : 9782951822016 editions yves dacosta
    Le présent ouvrage est une réimpression considérablement augmentée et mise à jour d'une monographie que nous avons publiée en 1998 sous le titre La supplémentation nutritionnelle par les acides...
    En stock : expédition en 24h !
    Broché 293,29 € Ajouter au panierAjouter au panier
  18. Langue : Anglais
    12-2000254 p.21x30 cm
    ISBN : 9789251045084 fao
    This document is one of the three publications prepared by the fifty-fifth session of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA), held in Geneva, Switzerland, in June 2000, and...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.
    Broché 26,59 € Ajouter au panierAjouter au panier
  19. Couverture de l'ouvrage Enzymes en agroalimentaire
    Auteur : LARRETA-GARDE Véronique
    Langue : Français
    11-1997380 p.
    ISBN : 9782743002107 lavoisier edition
    Utilisation et fonctionnement des enzymes. La place des enzymes en agroalimentaire. Les principes de la réglementation sur l'utilisation des enzymes dans les industries alimentaires. Principes de...
    Uniquement disponible en numérique
    Télécharger 89,25 € PDF
  20. Auteur : QUYNH
    Langue : Anglais
    09-199638 p.
    ISBN : 9789251037805 fao
    This book describes methods adapted from those used in many cottage factories in Vietnam for making maltose syrup from cassava starch, using the enzymes in cereal seedlings. This technology...
    Sous réserve de disponibilité chez l'éditeur.